Werken vanuit aandacht,

met rust, focus, plezier en creativiteit?

Oplossingsgerichte loopbaancoach in Amsterdam

helpt je dat te bereiken

Geeft of kost je werk je energie?

Wat is jouw antwoord op deze vraag? Natuurlijk is het niet erg om hard te werken. Drukke periodes horen er bij. Maar laad je ook weer op? Heb je nog plezier in je werk? Of voel je al tijden onrust en wil je iets veranderen maar weet je nog niet hoe?

Twijfelen over je werk kan veel energie kosten en op termijn tot stress- en burnout klachten leiden. Alle reden dus om je loopbaan- of zingevingsvraag bijtijds aan te pakken.

Heb je vragen als:

 • Hoe kan ik meer rust of plezier vinden in mijn werk?
 • Waarom loopt de samenwerking niet zo lekker (meer)?
 • Past dit werk nog wel bij me?
 • Kan ik nog een loopbaanstap maken (op mijn leeftijd)?
 • Wat wil ik nu echt? 
 • Hoe kan ik meer betekenen voor de maatschappij?
 • Of ben je je baan kwijt geraakt en heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe richting en een nieuwe baan?

 

Worstel jij al langer met een van die loopbaanvragen? Kom dan nu in beweging!

Hoe langer je piekert, hoe meer energie verloren gaat. Een paar loopbaangesprekken zijn vaak genoeg om keuzes te maken en je levensgeluk en werkplezier terug te vinden. Zonde toch om dan nog lang door te lopen?

Uit feedback van mijn cliënten weet ik dat ik dat ze mij ervaren als pragmatische coach die ze stimuleert om te reflecteren en te luisteren naar hun diepere verlangens. En ook dat de prikkelende vragen die ik op een speelse milde manier stel, leiden tot inzicht en nieuwe perspectieven.

Dus wil jij een oplossingsgerichte loopbaancoach die  goed is in:

 • open luisteren en boven tafel krijgen wat er echt speelt
 • ruimte en steun geven bij het zoeken naar je eigen antwoorden
 • het stimuleren van verandering (van gedrag en patronen)
 • motiveren tot zetten van nieuwe stappen

Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Jij kunt dan je vragen en je situatie met mij delen. En ik kan je in dat eerste gesprek vertellen wat je kunt verwachten in mijn aanpak bij loopbaancoaching. Maar belangrijkste: we kunnen kijken of er een klik is want jij moet je op je plek voelen bij mij.

Oplossingsgericht loopbaancoach traject geeft direct concrete veranderingen

Mijn aanpak is oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat we na een eerste analyse van je vraag vrij vlot pragmatisch gaan werken aan het oplossen van je vraagstuk. Tijdens het coachtraject combineer je reflecteren met praktische actiepunten. Zo krijg je stapje voor stapje meer grip op je situatie. Je realiseert tijdens de looptijd van het coachtraject directe concrete veranderingen en gaat niet alleen de deur uit met inzichten of adviezen. Nee je gaat de deur uit met nieuwe ervaringen en een duidelijk vervolgplan.

Maar dit betekent niet dat je vooraf alles al helder moet hebben. Soms is je vraag als je me benadert al heel concreet. Soms moeten we samen op onderzoek uit. Vanuit een open houding ga ik met je in gesprek om te ontdekken waar jij behoefte aan hebt en hoe je dat kunt bereiken voor jezelf. 

Jij bepaalt de vorm en omstandigheden van je coachtraject

Ik bied geen standaardaanpak omdat jij uniek bent en je eigen verhaal hebt. Ik sluit helemaal aan bij jouw specifieke loopbaan- of zingevingsvraag en bij wat bij jou past. Geen mens is hetzelfde. En ik vind dat jij het beste en dus een op maat aanpak verdient die speciaal op jouw en behoeften is toegesneden.

Er zijn verschillende elementen die ik vaak inzet bij loopbaancoaching, namelijk:

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek geef ik je daar meer informatie over. Als je kiest voor het volgen van een coachtraject bespreek ik dus vooraf met je wat het beste past bij jouw situatie en behoeften. Maar ook tijdens het traject is er ruimte voor aanpassingen als je situatie en/of behoeften veranderen.

De coachgesprekken kunnen online, op de werkplek, op een professionele coachlocatie in Amsterdam of op een buitenlocatie (bij wandelcoaching) gevoerd worden. Jouw voorkeur is leidend en combinaties tussen online en/of binnen- en buitenlocaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

 

Talenten: wat kan ik?
Zingeving: wat wil ik?
Switch: waarheen?