Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

of contact met Chantal Samson

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

of contact met Chantal Samson

06 – 24 80 70 46

Persoonlijk contact is het krachtigst: vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Je hebt hier op de site al het nodige gelezen over hoe ik werk als stresscoach, loopbaancoach en mindfulness trainer. Maar uiteindelijk blijft het afstemmen op jouw specifieke situatie en het samen formuleren van je kernvraag over je stressklachten of je loopbaankeuzes het belangrijkste. Dus  ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend stress- of loopbaanadviesgesprek van 30 minuten (via skype). Of je kunt direct een persoonlijk intake gesprek aanvragen als je meteen meer de diepte in wil. Ook andere berichten en vragen kun je stellen in het onderstaande contactformulier.

Organisaties nodig ik van harte uit om contact op te nemen om te praten over de kwesties die spelen rond teamontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Ook kunnen organisaties aanvullende informatie aanvragen over de incompany mindfulness trainingen.

Als je je contactgegevens en je vraag of bericht invult in het contactformulier, neem ik zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een (skype) afspraak of om meer informatie te geven. Maar uiteraard kun je ook direct bellen of mailen als je snel aan de slag wil of een urgente vraag hebt.

 

Dank je voor het achterlaten van je gegevens. Je hoort snel van mij.

12 + 4 =