Waarom Mindfulness

Waarom ik mindfulness trainingen geef?

  • Vanuit mijn persoonlijke ervaringen binnen het bedrijfsleven en de publieke sector enerzijds en met mindfulness anderzijds, ben ik ervan overtuigd geraakt dat mindfulness een plek verdient op de werkvloer. Mijn droom als mindfulness trainer is om professionals te leren hoe je hard kunt werken zonder jezelf te verliezen en hoe je er meer van kunt genieten En ik zie dat ik niet alleen sta in de droom om dat te realiseren want internationaal is er steeds meer initiatief zichtbaar om mindfulness van het privédomein naar het bedrijfsleven te brengen. De gedachte: “Work should be mindful work” wordt steeds breder gedeeld en daarom blijf ik me hard maken om mindful werken ook in Nederland op de kaart te zetten.
  • Mindfulness is een mentale training met wetenschappelijk bewezen effecten. Onderzoeken door topuniversiteiten over de hele wereld leverden bewijzen van de positieve effecten die het heeft op het brein en welzijn van mensen en kan bijdragen wanneer thema’s als: stress, verstoorde werk-privé balans, concentratieproblemen, informatie overload, overprikkeling of burn out spelen.
SamsonC8 coaching trainingen mindfulness happy
  • Mindfulness beoefenen was voor mij ook een leerschool. Ik weet uit eigen ervaring dat het wennen is om naast die carrière en dat drukke privéleven ruimte te maken en mindfulness beoefening te integreren in je dagelijks leven. Maar inmiddels ben ik vertrouwd met de helpende factoren en do’s en don’ts dus die geef ik graag aan jou door.
  • Maar mijn belangrijkste motivatie is dat ik elke hardwerkende professional meer rust, plezier en balans in zijn leven gun: op de werkvloer en thuis! Mindful werken en mindful leven, dat is het streven.