Wandelcoaching

Wanneer wandelcoaching in stress- en loopbaancoaching?

In een deel van de stress- en loopbaancoach trajecten maak ik gebruik van de technieken van wandelcoaching. Dit doe ik alleen bij wandelliefhebbers of mensen die graag kennis willen maken met wandelcoaching.

Waarom wandelcoaching in stress- of loopbaancoaching?

Samen lopend, pratend of in stilte, kom je emoties of gedachten tegen die binnen zittend niet aan de oppervlakte komen. Terwijl we onderweg zijn, luisteren we samen naar wat je beweegt, waar je van droomt en waar je behoefte aan hebt. Wandelcoaching helpt je goed te luisteren naar je innerlijke bewustzijn. Door te lopen tijdens het coachgesprek komenĀ  verlangens en je authentieke stem naar boven en ontwikkel je een nieuwe kijk op je stressklachten of loopbaanvragen.

Hoe gaat dat wandelcoaching in stress- of loopbaancoaching?

We kiezen in overleg een rustige omgeving (in of rond Amsterdam) om samen te lopen. Meestal lopen we ongeveer anderhalf uur samen.

Het kan zijn dat je alle stress- of loopbaancoach gesprekken wandelend wil doen. Het kan ook zijn dat je ervoor kiest om een deel van je coachtraject te laten bestaan uit wandelcoach sessies en het andere deel uit gesprekken binnen.