Wie is

Chantal Samson?

Wat doe ik?

Ik bied een oplossingsgerichte effectieve aanpak voor burn-out of stressklachten en loopbaanvragen.

Geen quick fix met een standaard programma. Nee, ik sluit specifiek aan op jouw vragen, jouw situatie en jouw klachten en stel een maatwerkprogramma (gebaseerd op een integrale aanpak) voor je op waarmee je je knelpunten op een diepgaand niveau kunt aanpakken.

Vanuit een open houding en met grote nieuwsgierigheid naar wat jou beweegt, begeleid ik je. Ik stel vragen die prikkelen tot nadenken en beweging. Vanuit rust en aandacht help ik je nieuw perspectief te ontwikkelen dat aanzet tot actie.

Naast burnoutcoaching en stresscoaching bied ik loopbaancoaching omdat veel van mijn coachees vragen hebben op beide terreinen. Burnout en chronische stress leiden regelmatig tot loopbaan switches. En andersom kunnen loopbaanvragen je vaak ook best veel stress opleveren. Ik bespreek met je waar jouw hoofdvraag ligt, bij stressklachten of op loopbaangebied. En indien nodig kan ik je ondersteunen op beide terreinen.

 

Wat is mijn drive?

Mijn missie is mensen (en teams) te begeleiden om met meer plezier, focus, creativiteit en rust te kunnen leven en werken.

In mijn visie zijn werkplezier en vitaliteit essentieel voor zowel individu als organisatie.

Aandacht voor het welzijn van mensen leidt tot een win-win situatie voor iedereen. Burnout- en stresspreventie is een zaak van werknemer èn werkgever.

Ik wil burnout- en stresspreventie, loopbaanontwikkeling, talent- en competentiemanagement en duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda zetten binnen organisaties.

Waar droom ik van?

Nee, ik ben geen zwever. Ik coach en train vanuit een pragmatische inslag en ruime (management)ervaring binnen zowel bedrijfsleven als publieke sector. Na bijna 20 jaar ervaring in vele verschillende organisaties weet ik hoe het werkt en ken en begrijp ik jouw situatie. Toch denk ik dat het anders, beter en vooral leuker kan! En daar blijf ik me hard voor maken. Elke dag weer.

Ik droom van een wereld waarin ruimte is voor de menselijke maat en reflectie. Niet continu doorhollen maar af en toe stilstaan. Niet alleen leven in het hoofd maar het lichaam en de wereld werkelijk ervaren in het hier en nu.

In mijn droom worden organisaties effectiever en leuker door te werken met meer aandacht en ruimte voor reflectie (op gedrag en onderstroom).

Wil je daarover in gesprek met mij? Neem contact op want ik sta altijd open voor een goed gesprek.

Je hebt hierboven mijn drive en droom gelezen. Kijk dit filmpje om me nog iets beter te leren kennen.

Wil je meer weten over mijn professionele achtergrond? Kijk dan op mijn Linkedinpagina 

De keywords beneden geven een inkijkje in mijn privéleven. Ik ben tenslotte niet alleen coach en trainer, maar ook moeder en meer …

Ik ben een gecertificeerd coach en mindfulness trainer en aangesloten bij Coachfinder, NOBCO en StiR.

Ik heb me specifiek gespecialiseerd in burnoutcoaching en stresspreventie onder meer door het volgen van specialisaties bij De Baak/Europees Instituut, RINO en CSR. Daarnaast ben ik gecertificeerd TMA expert. TMA is een methode voor talent- en competentiemanagement. 

Naast mijn werk als loopbaan-, stress- en burnoutcoach vanuit mijn eigen coachpraktijk werk ik als loopbaancoach en trainer bij UWV.

 

Vrouw  | 1970  | moeder van twee dochters  | wonend in Amsterdam  | coach |  trainer  |  schrijfster  | wandelaar  | yogi  | roeister  |  Japan fanaat |   champagne liefhebber  |   sushi fan  |
book, magazine, music & film lover

06 – 24 80 70 46